40565045 / 22771471
Ring til Mikael eller Arne

Udlejning

Viggo Frederiksen ApS udlejer maskiner

Udover at varetage en bred vifte af forskellige opgaver inden for murerbranchen og anlægsbranchen, udlejer Viggo Frederiksen ApS også forskellige former for små maskiner til kunder. Alle vores maskiner er professionelle maskiner og af høj kvalitet, så du får lettere ved at udføre dit arbejde. Vi sørger naturligvis for at maskinen fungerer som den skal og er klar til brug, så du altid får en god oplevelse, når du lejer en maskine hos Viggo Frederiksen ApS.

Vi udlejer fx:

  • Lifte
  • Gravemaskiner
  • Stampere
  • Blandemaskiner
  • Vinkelslibere
  • Kangosave
  • Og meget andet


Maskiner med eller uden føre


Hvis du ønsker at lette dagligdagens opgaver yderligere, udlejer vi gerne maskinerne med føre, hvilket betyder, at vi kan varetage opgaven for dig. Eksempler på opgaver med maskiner med føre kunne være for hestefolket, der skal have kørt møg ud, tagrenden, der skal renses fra lift, et jordvarmeanlæg, der skal graves ned eller hækken, der skal beskæres grundigt. Vores medarbejdere har stor erfaring med forskellige former for opgaver inden for entreprise, anlæg og murerbranchen og kan derfor være en stor hjælp i det daglige arbejde.


Lej en maskine i dag

Uanset om du ønsker at leje en maskine med eller uden fører, er du velkommen til at kontakte os i dag for at høre nærmere. Du kan ringe til os på 40 56 50 45 / 22 77 14 71 eller sende en mail til viggo@viggofrederiksenaps.dk, hvor vi med glæde giver dig et overblik over, hvilke maskiner, vi har til udlejning. Med en beliggenhed i Hørve udlejer vi maskiner til kunder, private såvel som erhverv og institutioner, over hele Sjælland


Få et uforpligtende tilbud

Seneste nyt fra Facebook


Så er vi lige blevet færdige med 600 m2 ståltag med isolering, og beklædning af …


Så er vi i gang med et størere anlægsopgave.


Filse arbejde af gavl i Hedehusene


Så er vi ved at lave det gamle rådhus i Fårevejle om til kokkeskole