40565045 / 22771471
Ring til Mikael eller Arne

Murer

Murerfirma med over 100 års erfaring

Selvom vi ikke kan prale med, at vores murere har 100 års erfaring hver især, kan vi med stolthed sige, at murerfirmaet Viggo Frederiksen ApS har eksisteret i over et århundrede. Virksomheden startede i 1902 som murerfirma og har siden da udviklet sig til den dag i dag at kunne varetage en bred vifte af opgaver inden for både murerbranchen, entreprenørbranchen og anlægsbranchen. I dag er det den fjerde generation, nemlig Arne og Mikael Frederiksen, der driver murerfirmaet Viggo Frederiksen ApS. Begge er uddannet murermestre og har mange års erfaring inden for murerbranchen.

 

Murerarbejde med kvalitet i højsædet

Vores store erfaring inden for murerbranchen gør, at vi er meget bevidste om kvalitet og sætter det som højeste instans i vores firma. Det gælder både de materialer og værktøjer vi arbejder med, men i den grad også selve udførelsen af de opgaver, vi udfører. Det betyder, at du som kunde altid vil opleve at stå tilbage med et resultat, der både er æstetisk flot, men også solidt og holdbart. Vores nyeste tiltag er inspektion af tage med drone, som er en hurtig, nem og effektiv metode til at undersøge tilstanden på et tag.

 

Hvorfor købe nyt, når der kan repareres?

Endnu en af vores vigtigste kerneværdier er ærlighed overfor vores kunder. Vi går ind for, at man som udgangspunkt renovere og reparerer på det gamle, hvis det kan betale sig, i stedet for at udskifte. Mange danskere lokkes til at betale dyre domme og udskifte til nyt, selvom det i virkeligheden sagtens kan betale sig at reparere på det gamle. Hos Viggo Frederiksen ApS lægger vi kortene på bordet og kommer med vores faglige vurdering, der bygger på både uddannelse og mange års erfaring.

 

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig, er du velkommen til at kontakte Viggo Frederiksen ApS allerede i dag på 40 56 50 45 / 22 77 14 71 eller sende en mail til viggo@viggofrederiksenaps.dk. Her besvarer vi med glæde dine spørgsmål og kommer med et uforpligtende tilbud. Fra vores base i Hørve kører vi ud til kunder over hele Sjælland. Vi ser frem til at høre fra dig!


Få et uforpligtende tilbud

Seneste nyt fra Facebook


Så er vi lige blevet færdige med 600 m2 ståltag med isolering, og beklædning af …


Så er vi i gang med et størere anlægsopgave.


Filse arbejde af gavl i Hedehusene


Så er vi ved at lave det gamle rådhus i Fårevejle om til kokkeskole