40565045 / 22771471
Ring til Mikael eller Arne

Entreprenør

Skræddersyede opgaver til dig

Som entreprenører er vi er stand til at påtage os nøje beskrevet arbejde. Med andre ord kan vi varetage skræddersyede opgaver, som er tilpasset efter lige præcis dine ønsker og behov. Eftersom vi har stået for mange byggeprojekter og entrepriseopgaver på hele Sjælland, betyder det, at vi har stort kendskab til lokale forhold, hvilket er en klar fordel i enhver byggeopgave eller renoveringsopgave. Vi kender altså både regler og krav i lokalområderne samt den jord, vi arbejder i.

 

Vi har sans for detaljerne

Vores mange års erfaring gør, at vi har både den faglige viden, kompetencerne og erfaringen til at varetage og udføre mange former for opgaver inden for murerbranchen, anlægsbranchen og entreprenørbranchen. Skulle der alligevel være en opgave, vi ikke kunne klare, arbejder vi sammen med dygtige samarbejdspartnere inden for forskellige brancher. Vi er både løsningsorienterede og handlekraftige, hvilket betyder, at vi udfører enhver opgave med lige stor grundighed og engagement. Desuden har vi sans for detaljerne, så du ikke blot står tilbage med et solidt og langtidsholdbart resultat, men også et flot og veludført resultat.

 

Kontakt os for nærmere info

Uanset om du skal have nedgravet et jordvarmeanlæg, renoveret facaden eller have lavet en ny tilbygning, kan vi klare opgaven for dig. Desuden varetager vi opgaver for private såvel som boligforeninger, institutioner og erhverv. Vil du vide mere om vores mange forskellige ydelser, kan vi kontaktes på 40 56 50 45 / 22 77 14 71 eller viggo@viggofrederiksenaps.dk. Fra vores beliggenhed i Hørve på Vestsjælland, kører vi hver dag ud til kunder på store dele af Sjælland og ser frem til også at møde dig.


Få et uforpligtende tilbud

Seneste nyt fra Facebook


Så er vi lige blevet færdige med 600 m2 ståltag med isolering, og beklædning af …


Så er vi i gang med et størere anlægsopgave.


Filse arbejde af gavl i Hedehusene


Så er vi ved at lave det gamle rådhus i Fårevejle om til kokkeskole