40565045 / 22771471
Ring til Mikael eller Arne

Om os

Mere end et århundrede i rygsækken

Murerfirmaet Viggo Frederiksen ApS har en længere historie end de flestes. Virksomheden blev stiftet tilbage i 1902 i Vallekilde og er bygget op og udviklet gennem 4 generationer. I dag har Murerfirmaet Viggo Frederiksen ApS base i Hørve på Industrivej 19-21 på Vestsjælland og står for et hav af forskellige typer opgaver inden for murerbranchen.


Fra den spæde start til i dag

Peter Christian Frederiksen og hustru var iværksætterne bag murervirksomheden, der i dag går under navnet Viggo Frederiksen ApS. I 1934 overtog sønnen, Holger Frederiksen, faderens hjertebarn og drev den frem til 1978, hvor hans søn Viggo Frederiksen overtog den videre virksomhedsdrift, så faderen kunne trække sig og gå på velfortjent pension. I samme år flyttede Viggo Frederiksen virksomheden fra Vallekilde til Hørve, hvorfra den stadig drives den dag i dag. I starten af 1990’erne havde Viggo Frederiksens to sønner, Arne og Mikael både uddannet sig til murermestre, fået en god portion erfaring uden for faderens virksomhed og vendt tilbage for at overtage virksomheden for Viggo Frederiksen. De to brødre tegner i dag virksomheden Viggo Frederiksen ApS.


Viggo Frederiksen ApS i dag

Siden den spæde start har murerfirmaet udviklet sig med tiden og har den dag i dag derfor både erfaringen og kompetencerne til at varetage et hav af forskellige arbejdsopgaver inden for murerbranchen og anlægsbranchen. De fire generationer har haft en stor finger med i spillet i mange af de huse, der er bygget på egnen. Et beskedent bud ville være omkring 500 og hertil kommer desuden mange andre spændende byggeprojekter, såsom opførelsen af Fårevejle Fri- og Efterskole, renoveringsopgaver på Vallekilde Højskole, opførelsen af en ny hal på Vallekilde- Hørve Grovvareforretning (SAB) samt flere mindre boligkvarterer i Asnæs, Garboparken og Blomstervænget. Desuden udlejer virksomheden forskellige maskiner og værktøjer, såsom lifte, blandemaskiner og gravemaskiner.

 


Få et uforpligtende tilbud

Seneste nyt fra Facebook


Så er vi lige blevet færdige med 600 m2 ståltag med isolering, og beklædning af …


Så er vi i gang med et størere anlægsopgave.


Filse arbejde af gavl i Hedehusene


Så er vi ved at lave det gamle rådhus i Fårevejle om til kokkeskole